CV-ul lui Ghenadie Sajin, șeful Inspecției de Stat în Construcții

Ghenadie Sajin, noul șef al Inspecției de Stat în Construcții are 45 de ani, pe care-i va împlini peste două săptămâni și a lucrat ultima dată la firma Finpar-Invest SRL, în funcția de director.

Conform informațiilor din CV-ul său, Sajin este născut la 10 mai 1970 în s. Lopatnic, r. Edineț. La 18 ani a fost angajat la Sovhozul „Lopatnic”, iar în perioada 1995-1997 a deținut funcția de director la SRL “Anghelo”. Din 1997 și până în 2014 a fost director la SRL “Arbitru”, iar din 2010, concomitent, și director la Finpar Invest SRL, după ce, în perioad 2009-2010 a fost director adjunct al acestui SRL. Totodată, între 2008-2010, Sajin a fost director la ICS “Drive” SRL.

Acesta a absolvit în 1985 școala medie din s. Lopatnic, Edineț, iar în 1989, Tehnicum Politehnic din Bălţi, primind calificarea de “Inginer Constructor Aparate Radio”. În 1995 a absolvit Universitatea Tehnică din Moldova, primind calificarea de “Inginer în Informatică”. În 2001, Sajin a absolvit Universitatea de Studii Umanistice, specialitatea drept penal.

Despre cum a ajuns Ghenadie Sajin în funcția de șef al ISC, citiți în ediția tipărită a ZdG, de joi, 30 aprilie 2015.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

8 comentarii

 1. Ovidiu

  Si cum a ajuns Sajin in functia de sef la ISC? a fost organizat concurs, totul a fost in mod transparent, dintre toti candidatii el a fost cel care a iesit invingator, ce trebuie aici multa polemica si speculatie?

  • Ovidiu

   Ori va deranjeaza faptul ca are omul 3 facultati absolvite, ca are experienta in management si ca e un bun manager, ce va framinta cel mai mult?

   • Hariton Gudumac

    Omul intii trebuie sa se manifeste, sa se arate, dupa care si trebuie luat la trei parale. Sajin nici nu si-a ocupat functia normal, dar gata, toti se dau cu parerea. Stati mai intii sa-l vedem cu ce va iesi la rampa dupa care si ne vom expune.

  • taron

   Amice , asta-i Moldova , aici chiar daca ai cistiga la loterie ar spune ca ai trucat ,ca esti cumatru cu cel ca extrege bilele.
   A fost concurs , si a cistigat cel mai bun din cei mai buni , si basta

 2. Leonid Moldovanu

  Da ce asa mare zarva in jurul acestuia ? Daca este competent si corespunde criteriilor de ce si nu ?

 3. Dorel Donici

  are mujiku un CV destul de bun, si experienta si studiile is bune si intrebari poate mai fi fata de el.

   • Dorian Bordian

    Eu nu vad o problema, omul are experienta, in administratie si manageriala, de ce nu ar fi perfect si pentru pozitia de director la inspectia in constructii?!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *