Principală  —  Ştiri   —   Corpul neînsuflețit al unui tânăr…

Corpul neînsuflețit al unui tânăr de aproximativ 19-21 de ani a fost găsit în apropierea satului Bardar

Imagine simbol. Sursa: IGP/ Telegram

Un tânăr cu vârsta de aproximativ 19-21 de ani a fost găsit decedat în apropierea satului Bardar. Semnalmentele acestuia coincid cu ale băiatului de 19 ani, originar din Ialoveni, care acum câteva zile a fost declarat dispărut.

Astăzi, în jurul orei 12:00, în extravilanul satului Bardar a fost depistat decedat un tânăr cu vârsta de aproximativ 19-21 ani, se arată în comunicatul de presă emis de Poliția Republicii Moldova.

Semnalmentele acestuia coincid cu ale băiatului de 19 ani, originar din Ialoveni, care acum câteva zile a fost declarat dispărut. Corpul neînsuflețit a fost îndreptat pentru efectuarea expertizei medico-legale și stabilirea cauzei exacte a decesului, se mai arată în comunicat.

Poliția adaugă că sunt întreprinse măsuri în vederea recunoașterii tânărului de către rude și stabilirea cu exactitate a identității acestuia.

Acum trei zile, Ziarul de Gardă a publicat un articol în care anunța că un tânăr de 19 ani, din orașul Ialoveni, este căutat de oamenii legii după ce a plecat de acasă miercuri și nu a mai dat niciun semn.