Casting pentru prezentatori ai emisiunilor de divertisment, matinale şi pentru tineri

Departamentul Producţie TV al IPNA Compania „Teleradio-Moldova” anunţă o sesiune de casting pentru prezentatori ai emisiunilor de divertisment, emisiunlor matinale şi emisiunilor pentru tineri.
Doritorii de a se programa la interviu sunt rugați să expedieze un mesaj cu CV, poze și datele de contact la adresa de e-mail: casting.tv.moldova1@gmail.com. Interviul și probele vor avea loc pe 4 februarie, la ora 11.00, la TV Moldova 1, pe șoseaua Hancești, nr. 64, orașul Chișinău.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *