Principală  —  IMPORTANTE   —   VIDEO/ Liderul Partidului „Democrația Acasă”,…

VIDEO Liderul Partidului „Democrația Acasă”, Vasile Costiuc, la sediul Partidului Acțiune și Solidaritate: „societatea se bucură alături de dumneavoastră”

captură

Liderul Partidul Politic „Democrația Acasă”, Vasile Costiuc a venit la sediul Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS) pentru a felicita echipa PAS cu victoria la alegerile parlamentare anticipate.

„Important că am scăpat de dodonei, șoricei (…) Am avut un scop comun toți și noi față de alți fățarnici am venit cu flori să vă spunem că i-am bătut (…) O victorie meritată și societatea se bucură alături de dumneavoastră”, a spus liderul Partidului Politic „Democrația acasă”, Vasile Costiuc.

„E o victorie a noastră, a tuturor (…) Tot timpul am simțit suportul. Mulțumesc pentru curajul vostru”, a menționat președintele PAS, Igor Grosu.

„Ne-ați luat prin surprindere”, a spus secretarul general al PAS, Andrei Spânu.

După procesarea 99,77% din procese verbale, potrivit formulei de calcul, Partidul Acțiune și Solidaritate (PAS) obține 63 de mandate, Blocul Electoral al Comuniștilor și Socialiștilor (BECS) obține 32 de mandate, iar Partidul Politic „ȘOR” se alege cu șase mandate.