Principală  —  IMPORTANTE   —   VIDEO/ FSB: În urma atacului…

VIDEO FSB: În urma atacului terorist din arena „Crocus”, 40 de persoane au fost ucise și peste 100 au fost rănite

Cel puțin 40 persoane au murit în urma unor focuri de armă la un concert din arena „Crocus” din suburbia Moscovei. Cel puțin 100 de persoane au fost rănite. Ministerul rus de externe a calificat drept un „atac terorist” cele întâmplate.

Știrea se actualizează

UPDATE 21:30 La Moscova, vizitatorii complexurilor comerciale Vegas din Kuntsevo și Kashirskoye Shosse sunt evacuați. În Sankt Petersburg, poliția escortează vizitatorii către centrele comerciale Galereya și Nevsky Center. Concertul de la centrul cultural Sevkabel a fost întrerupt de urgență.

UPDATE 21:20 În urma atacului terorist din complexul Primăriei Crocus, 40 de persoane au fost ucise și peste 100 au fost rănite, anunță FSB.

UPDATE 21:10 Acum are loc evacuarea a oamenilor din „Crocus” și un asalt, la care participă forțele speciale ale Gărzii Ruse și ale FSB. Atacatorii s-au baricadat într-una dintre încăperile arenei.

UPDATE 21:00 Inspectoratul de poliție al Moscovei și celor din suburbie a introdus planul „Zarya”. Întregul personal masculin trebuie să ajungă la serviciu în decurs de o oră. Toată lumea trebuie să fie echipată cu armătură și înarmată.

În arena „Crocus” din regiunea Moscovei a avut loc și o explozie, unde avea loc un concert al grupului „Picnic”. Suprafața incendiului ar putea fi de până la 3 mii de metri pătrați, au declarat serviciile operaționale.

Mash a publicat cadre de la începutul atacului armat, unde cel puțin 40 de persoane au murit și 130 au fost rănite.

Aproximativ 50 de persoane au fost rănite și peste 10 au murit în împușcătura de la Crocus. Cel puțin 5 persoane înarmate făceau parte din grupul care a efectuat atacul din Crocus. Peste 50 de echipe de ambulanță au fost trimise la locul atacului terorist din Crocus, scriu sursele de informare din Rusia.