Principală  —  Investigatii  —  Ancheta   —   (AUDIO) Gheretele din apartamentul soacrei:…

(AUDIO) Gheretele din apartamentul soacrei: Între „proprietari” care nu cunosc nimic și decizii judecătorești irevocabile care nu sunt executate

Primăria Chișinău oferă declarații contradictorii și confuze la subiectul gheretelor firmei „Edera Trio”, cu sediul în apartamentul soacrei fratelui primarului Dorin Chirtoacă. Deși există deja două decizii judecătorești definitive, care anulează dispozițiile „de excepție” ale primarului în favoarea acestui SRL, reprezentanții Primăriei își pasează atribuțiile atunci când se discută despre executarea lor. Între timp, fondatorul și administratoarea acestui SRL au venit la ZdG pentru a ne convinge că firma „lor” a ajuns, absolut întâmplător, în locuința soacrei fratelui primarului.

Săptămâna trecută, ZdG a scris despre dosarul penal în care sunt vizate mai multe firme controlate, direct sau indirect, de Lucian Chirtoacă, fratele primarului de Chișinău, Dorin Chirtoacă. Una dintre aceste firme, „Edera Trio” SRL, care gestionează mai multe gherete amplasate în Chișinău, sub denumirea „Coffee Time”, își are sediul într-un apartament de pe bd. Mircea cel Bătrân, care aparține Emiliei Crudu, soacra lui Lucian Chirtoacă. În ediția trecută am scris că acest SRL a obținut dreptul de a instala gherete în Chișinău în urma unei dispoziții semnate de primarul Dorin Chirtoacă.

Eschivarea primarului și apariția „șefilor”

Dorin Chirtoacă a evitat să discute cu ZdG, deși i-am telefonat și i-am adresat mesaje prin care i-am solicitat o întrevedere. Pentru alte instituții media, primarul a declarat că nu ar cunoaște nimic despre „Edera Trio”, precizând că familia sa deține doar afacerea „Anda” SRL, cu activități de peste 20 de ani în domeniul apelor minerale. Edilul a mai spus, cu referire la celelalte SRL-uri vizate în articol, că „despre unele dintre ele au mai fost acuzații și în anii trecuți. Îmi pare rău că suntem din nou nevoiți să reacționăm. Sunt activități private pe care le poate desfășura oricine în limita legii. Încercăm să respectăm niște reguli. Cu privire la adresele juridice, noi vom verifica”, promitea acesta. Fratele său, Lucian Chirtoacă, întrebat de presă despre articolul din ZdG, a avut același discurs, precizând că nu ar cunoaște detalii despre firma din apartamentul soacrei sale.

Între timp, peste patru zile de la publicare, la redacție s-au prezentat Aureliu Popovici și Anastasia Ceamian, fondatorul, și, respectiv, administratoarea firmei „Edera Trio”. Cei doi ne-au lăsat o scrisoare, prin care își arătau nemulțumirea față de asocierile făcute în articolul din ediția trecută între firma „lor” și familia Chirtoacă. Am insistat să discutăm cu cei doi tineri, care aveau vârsta de vreo 30 de ani, până a citi scrisoarea. Discuția, înregistrată audio, a scos la iveală mai multe detalii interesante, care demonstrează că „șefii” firmei „Edera Trio” nu cunosc prea multe lucruri simple, dar importante, din activitatea firmei pe care, în acte, o conduc.

Cum a ajuns firma în apartamentul soacrei? Întâmplător

Anastasia Ceamian ne-a spus, după mai multe ezitări, că firma are doar adresa juridică în apartamentul de pe bd. Mircea cel Bătrân. Aceasta nu a putut divulga nici măcar numărul acelui apartament, deși este indicat în toate informațiile oficiale despre „Edera Trio”, pe care, în acte, o conduce. În discuție s-a implicat Aureliu Popovici, „fondatorul”, din ianuarie 2016, al firmei, dată la care SRL-ul a ajuns în apartamentul soacrei fratelui primarului. El susține că adresa le-a rămas „по наследству” (prin moștenire, n.r.). I-am spus că acest fapt e imposibil, din moment ce adresa juridică a fost modificată chiar în ziua în care el a devenit fondator. Atunci, Ceamian, administratoarea oficială din 2014, a pasat atribuțiile către Popovici, precizând că acesta s-a ocupat de schimbarea adresei. „Fondatorul” nu a avut însă un răspuns clar.

Ulterior, cei doi ne-au spus că firma a ajuns întâmplător în apartamentul soacrei fratelui primarului, precizând că „în ianuarie, dl la care era înregistrată firma, pe str. Dumeniuc, i-a anunțat că vinde apartamentul. Respectiv, trebuia să schimbăm adresa juridică. Am hotărât s-o lăsăm tot la Ciocana. Am fi putut să o schimbăm în Centru, unde-i oficiul nostru, dar am decis să rămânem la Ciocana, ca să nu schimbăm și instituțiile la care ne deservim. Și dl care vindea apartamentul ne-a recomandat să schimbăm pe Mircea cel Bătrân. Nu văd nimic amuzant. Nu o cunosc pe proprietara apartamentului, pentru că acolo este doar adresa juridică a firmei, de corespondență. Nu avem nimic cu cea care trăiește acolo și cu legăturile pe care le-ați făcut”, a încercat ea să ne convingă. L-am întrebat și pe Popovici despre acest aspect. Inițial, însă, am insistat să ne spună dacă, totuși, el este proprietarul firmei. „Haideți așa. Da”, ne-a răspuns, el, nesigur. Nici el, nici Anastasia Ceamian nu ne-au putut spune cine este proprietarul apartamentului din str. Dumeniuc, cel despre care susțin că le-ar fi propus să schimbe adresa juridică în apartamentul soacrei fratelui primarului. Cei doi ne-au spus că de acest aspect s-a ocupat fostul fondator al firmei, care este, conform actelor, Mihai Buruiană, un tânăr activist PL, care apare în fotografii alături de Dorin Chirtoacă și Mihai Ghimpu, la evenimente de partid.

Câte tonete sunt în oraș? 9, dar de fapt, cel puțin 12

Aureliu Popovici, deși nu a putut să ne răspundă la mai multe întrebări legate de firma la care este fondator, nu a ezitat să ne acuze că i-am ponegrit imaginea lui Dorin Chirtoacă. „A fost folosită „Edera Trio” pentru a ponegri imaginea primarului. Ăsta a și fostul scopul articolului, presupun. Nu exclud că asta chiar a fost plătit de cineva… Poate exagerez, sunt de acord, dar nu puteți să-mi spuneți că așa ceva nu-i posibil”, ne-a reproșat el.

Spre finalul discuției, pe lângă nesiguranța și ezitările cu care au răspuns la întrebări, cei doi tineri „șefi” ai tonetelor „Coffee Times” din capitală au picat și un ultim test. I-am întrebat câte tonete ale firmei lor sunt în Chișinău. Popovici a tăcut, iar Ceamian ne-a răspuns: „… acuși vă spun. (Număra în gând, n.r.) Trei…. Nouă!”. Am rugat-o să numească adresele acestor nouă gherete. „Vă spun: Vlaicu Pârcălab, 45, Vlaicu Pârcălab, 63, Pușkin (intersecție, n.r.) cu Ștefan. Pușkin cu Columna. Bodoni cu Varlaam. La Valea Morilor sunt trei. Și una la Moscova 1/1”, a enumerat Anastasia Ceamian. Informația oferită de ea este însă greșită. Chișinăuienii beneficiază de cel puțin 12 tonete „Coffee Times”, și nu de nouă, cum ne anunța „administratoarea” „Edera Trio”. Astfel, pe lângă adresele menționate de ea, asemenea tonete pot fi văzute în Grădina Publică „Ștefan cel Mare”, la intersecția străzilor 31 august 1989 cu Bănulescu-Bodoni și Maria Cebotari, dar și la intersecția bd. Ștefan cel Mare și Sfânt cu str. Mihai Viteazul, în apropierea Universității de Medicină.

„Fondatorii” despre hotărârile judecătorești

Popovici și Ceamian nu ne-au putut spune cum vor proceda după ce, recent, Curtea Supremă de Justiție (CSJ) a anulat dispoziția primarului prin care permitea amplasarea a două tonete „Edera Trio” în Parcul Valea Morilor. „Vom hotărî. Sunt problemele noastre interne. O să hotărâm ce vom face cu această problemă”, a insistat Ceamian. Precizăm că, și în septembrie 2015, CSJ a anulat altă dispoziție a primarului, cea privind amplasarea unei tonete a firmei din apartamentul soacrei fratelui său în scuarul din str. Miron Costin. Doar că, deși există deja două asemenea hotărâri definitive și irevocabile, tonetele continuă să activeze. Reprezentanții Primăriei își pasează atribuțiile privind executarea acestor hotărâri, care, de fapt, au creat un precedent juridic care s-ar putea răsfrânge și asupra celorlalte tonete ale firmei „Edera Trio”.

Diana Gurschi, șefa Direcției Juridice, ne-a spus că o notă informativă privind decizia instanței supreme este transmisă primarului. „Dacă atât de bine urmăriți activitatea administrației publice și a Direcției Juridice, cred că vă dați seama că, până acum, am executat toate hotărârile instanțelor. Nu-i de competența Direcției Juridice să execute o hotărâre sau alta. Prin nota informativă se aduce la cunoștință angajatorului decizia CSJ sau a altei instanțe. Persoana care emite dispoziția trebuie să și o execute. Direcția Juridică, după ce primește în mod oficial hotărârea instanței, emite o notă informativă și o aduce la cunoștința angajatorului. Atât”. Am încercat să aflăm dacă primarul a luat cunoștință, așa cum spune Diana Gurschi, de aceste hotărâri și dacă s-a conformat legii.

Autoritățile locale și (i)responsabilitatea din cazul tonetelor

Vadim Brânzaniuc, purtătorul de cuvânt al Primăriei, ne-a declarat că primarul nu a văzut hotărârile, dar și că executarea lor ar ține de Direcția comerţ, alimentaţie publică şi prestări servicii din cadrul Consiliului Municipal Chişinău. „Direcția comerț emite sau retrage o autorizație. Decizia a fost transmisă Direcției comerț, respectiv, ea trebuie să asigure executarea”. Brânzaniuc ne-a mai spus că, cel mai probabil, deciziile din acest caz au ajuns pe masa viceprimarului Nistor Grozavu. Am precizat că acestea vizează dispozițiile emise și semnate de primar, respectiv, ar fi trebuit să fie văzute de Dorin Chirtoacă. Brânzaniuc ne-a declarat că edilul doar a semnat dispoziția, autorizația propriu-zisă fiind semnată de viceprimar, iar executarea ei fiind de competența Direcției comerț. „Posibil, Comisia Jurisică le-a remis direct viceprimarului, deoarece atribuțiile de gestionare a domeniului comerțului au fost transferate viceprimarului”, zice Brânzaniuc.

Am discutat și cu șeful adjunct al Direcției comerţ, Valentina Constantinov. Aceasta ne-a informat că la Direcția sa nu au ajuns astfel de hotărâri, deoarece autorizațiile nu au fost eliberate de Direcție și, deci, nici nu aveau cum să ajungă. „Nu vă pot spune. Nu cunosc, nu noi am eliberat autorizații pentru aceste gherete. Deci, executarea hotărârii ține de pretura sectorului care a eliberat autorizațiile”, ne-a spus funcționara. Și viceprimarul Nistor Grozavu, cu care am discutat, nu ne-a putut oferi mai multe detalii despre dispozițiile primarului și hotărârile instanțelor de judecată, precizând că preturile de sector ar fi responsabile de executarea hotărârilor de judecată, or, autorizația de funcționare a tonetelor a fost eliberată de aceste structuri.

Claudia Lachi, specialist în cadrul Oficiului Teritorial Chișinău, care a reprezentat instituția în procesul cu Primăria Chișinău, ne-a spus că nu ține de competența instituției pe care o reprezintă verificarea executării unei hotărâri de judecată. „Oficiul Teritorial Chișinău își defășoară activitatea în conformitate cu legea despre administrația publică locală. Dispunem de competențe în vederea verificării legalității și consumării tuturor căilor de atac. Dacă este o decizie a instanței superioare, primarul general, persoana emitentă, urmează să execute decizia. Atribuțiile noastre au fost valabile până la decizia respectivă”, ne-a explicat ea.

Ascultaţi aici dialogul între ZdG şi Anastasia Ceamian şi Aureliu Popovici:

ZdG: Spuneți-mi ce scrie în acest document. (după ce ne-au prezentat scrisoarea)

Ceamian: Îl citiți… (zâmbește)

ZdG: Spuneți, fără a citi ce scrie aici.

Ceamian: Nu, citiți și dacă o să aveți întrebări, numărul meu de contact este acolo…

ZdG: Sunteți administratoarea la Edera Trio, oficial, da?

Ceamian: Da

ZdG: Unde are sediul firma?

Ceamian: Sediul este în Centru, pe Vlaicu Pârcălab 45. Suntem chiar vecini (cu dvs)

ZdG: Unde este înregistrată compania?

Ceamian: Adresa juridică? Păi, ea este doar de corespondență. Dar sediul, unde facem afacerea, este aici, în Centru.

ZdG: Am înțeles. Dar unde este înregistrată?

Ceamian: Pe Mircea cel Bătrân.

ZdG: Apartamentul?

Ceamian: Cred că cunoașteți, nu?

ZdG: Spuneți-mi dvs.

Ceamian: Blocul 22 apartamentul…. da cunoașteți acest lucru, nu? Blocul 22, apartamentul… (îl întreabă pe Aureliu Popovici, de lângă ea. Acesta nu cunoaște). Nu cred că are importanță…

ZdG: Păi, dvs sunteți administratoarea firmei, trebuie să știți unde are sediul, dacă vorbim sincer.

Popovici: Corect. (zâmbește) . Problema e că nu ar trebui să fie legătură cu ea. Ea ne-a rămas nouă, cum, „по наследству”” (prin moștenire).

ZdG: Poftim?

Popovici: Ne-o rămas „по наследству” ea ca și cum. (iar zâmbește)

ZdG: Nu, haideți. Eu sincer vă zic. Nu știu cine v-a trimis dar… Vă ajut dacă doriți. Pe 6 ianuarie 2016 (dvs sunteți administratoare de mai înainte, da și teoretic dvs să faceți acest lucru) a fost modificată adresa dintr-un apartament în altul, de pe Mircea cel Bătrân.

Ceamian: Eu nu m-am ocupat cu asta. Fondatorul, care este aici.

ZdG: Spuneți că adresa asta v-a rămas drept moștenire, da? Dar a fost modificat sediul în 2016. Cum poate fi moștenire?

Popovici: Să presupunem că-i posibil.

ZdG: Știți al cui e apartamentul?

Popovici: Deja am aflat.

ZdG: De la ZdG?

Popovici: Nu, bine… (oftează și se blochează).

Ceamian: Noi nu o cunoaștem pe dna care acolo locuiește, adică…

ZdG: Dar cum să înregistrezi o firmă într-un apartament pe care nu-l cunoașteți?

Ceamian: Înainte de asta, adică corect, noi am înregistrat această adresă nou în ianuarie. Înainte de asta, era str. Ion Dumeniuc, care tot se află la Ciocana. Dl la care era înregistrat dorește să vândă apartamentul. Respectiv, noi trebuie să schimbăm adresa juridică în alte parte.

ZdG: Bine. Vă înțeleg perfect.

Ceamian: Și am hotărât s-o lăsăm tot la Ciocana. Noi puteam s-o schimbăm în Centru, unde este oficiul nostru, dar am hotărât să rămânem la Ciocana, ca să nu schimbăm toate instituțiile la care ne deservim.

ZdG: Și cum ați ajuns în apartamentul ăsta?

Ceamian: Și dl care vindea apartamentul…, el ne-a recomandat să schimbăm acolo … Nu văm nimic amuzant.

ZdG: La doamna…

Ceamian: Nu o cunosc pe dna, pentru că este doar adresa juridică, de corespondență. Nu avem nimic cu dna, cu cine acolo trăiește, cu cine nu trăiește și legăturile pe care le-ați făcut dvs.

ZdG: Nu am făcut eu legăturile, ele le-au făcut….

Ceamian: Dvs ați făcut, pentru că acolo în articol sunt foarte multe legături și cuvinte care nu-s adevărate.

ZdG: Dvs sunteți dl Popovici? Sunteți fondatorul firmei? Adică proprietarul firmei?

Popovici: Haideți așa. Da.

ZdG: Nu, dvs spuneți haideți așa, să presupunem că e așa. Da sau nu. Bine. Afacerea-i cumpărată….

Le-am propus celor doi tineri să discutăm neoficial, fără a înregistra discuția, despre implicarea familiei Chirtoacă în această afacere.

ZdG: Lumea deja de doi ani cunoaște că aceste chioșcuri sunt ale lui Lucian Chirtoacă.

Ceamian:Dar noi de ce nu cunoaștem?

ZdG: Îmi pare rău că nu cunoașteți

Popovici: Poate nu toate….

ZdG: Eu chiar nu vreau să vă pun într-o situație neplăcută…. Al cui e apartamentul de pe Dumeniuc?

Ceamian: Eu nu cunosc pentru că eu atunci nu eram administrator când s-a înregistrat firma… E foarte problematic când schimbi adresa juridică în alt sector. Noi pentru a nu schimba tot, pentru că avem cu ce să ne ocupăm și cu altceva în afară de asta, noi am rugat să ne, nu știu, să ne găsească un om, poate el pe cineva cunoaște. Și respectiv ne-a recomandat pe…

ZdG: pe dna Crudu, care este soacra dlui Lucian Chirtoacă?

Ceamian: (Zâmbește) eu nu știu cine-i ea. Eu nu mă duc să arendez undeva și întreb, tu ai neamuri pe asta, asta, asta sau nu cumva îi știi ce ceia, ceia sau ceilaltă. Adică, eu nici nu o cunosc pe dna.

ZdG: Eu înțeleg că dvs nu o cunoașteți. Pentru că dvs nici nu aveți legătură cu firma asta.

Ceamian: Eu n-am legături cu firma asta? (zâmește)

ZdG: Aveți. Lucrați probabil, dar nu sunteți dvs persoana care s-o reprezinte.

Ceamian: De unde cunoașteți ce funcție am și ce eu acolo fac.

ZdG: Lăsăm așa. Explicațiile dvs.

Ceamian: Care explicații? Dvs luați poză de pe internet, faceți niște concluzii care în general nu sunt corecte.

ZdG: Spuneți-mi o concluzie care nu-i corectă. (Am adus un ziar și i-am rugat pe cei doi tineri să ne arate cu ce nu ar fi de acord.)

Ceamian: Noi nu avem ce discuta pe așa temă pentru că acolo totul e încurcat și… Nu sunt de acord cu toate legăturile care au fost acolo. Dacă vorbim doar despe Edera Trio, firma la care eu lucrez.

ZdG: Nu sunteți de acord cu ce, că e înregistrată în apartamentul soacrei lui Lucian Chirtoacă?

Ceamian: Dvs cunoașteți că am avut control fiscal și ce s-a depistat acolo?

ZdG: Nu mă interesează controlul fiscal.

Popovici: Dacă vreți să analizați informația obiectiv, atunci trebuie să fie din toate punctele de vedere. … A fost folosită Edera Trio pentru ca să ponegrească imaginea primarului. Ăsta a și fostul scopul articolului de la bun început, presupun. Nu exclud că asta chiar a fost plătit de cineva… eu poate exagerez, sunt de acord, dar nu puteți să-mi spuneți că așa ceva nu-i posibil.

ZdG: Articolul începe cu informații din dosarul penal…

Ceamian: Păi bine. Dosarul ăsta a fost demult, bine, el gata s-a încheiat.

ZdG: Nu s-a încheiat dosarul. Poate dvs știți asta. Eu știu că nu s-a încheiat. Cel puțin procurorul zice că nu.

Ceamian: Nu s-a terminat?! Și dvs ați publicat asta cu ce scop? Până la urma urmei nu s-a spus oficial, e corect asta sa nu. Dvs, pur și simplu, o informație care nu e demonstrată, ați divulgat-o și ați băgat și ceva de la dvs.

ZdG: Ce am băgat de la mine dacă totul e documentat? Firma Edera Trio este înregistrată în apartamentul Emiliei Crudu, care este soacra lui Lucian Chirtoacă.

Ceamian: Păi bine, noi de asta nu am știut, am aflat acuma, care-i problema?

ZdG: E firma dvs, după cum spuneți. Ați știut unde ea este înregistrată? Dle Popovici, ați știut?

Popovici: Da, desigur.

ZdG: Că ea se află în apartamentul soacrei dlui Chirtoacă?

Popovici: Că anume acolo, nu. Am văzut doar adresa și ni s-o propus s-o trecem anume acolo. Eu am domiciliu la Botanica.

Ceamian: Eu la Telecentru locuiesc. Vă spun, ca nu cumva acolo să încurcați. Respectiv, nici la dlui acasă, nici la mine nu am putut înregistra firma. Era nevoie anume la Ciocana. Dl care a vândut apartamentul ne-a recomandat asta.

ZdG: Dați-mi vă rog un număr de telefon al dlui care vinde apartamentul și care v-a recomandat. Și cum îl cheamă?

Ceamian: Eu nu-l cunosc. Nu mă cunosc cu dânsul personal. Nici numărul nu-l am.

ZdG: Ca să înțelegem. Cui dlui a propus să mute sediul?

Ceamian: Fondatorului!

ZdG: A, deci dvs (către Popovici) Dați-mi vă rog numărul.

Ceamian: Dar nu cred că trebuie implicăm persoana care…

ZdG: Dați-mi vă rog numărul de telefon, că nu cer nimic urât.

Ceamian: Nu vă putem da pentru că e o persoana care nu ar legătură cu asta și pentru ce s-o implicăm. Eu nu am numărul.

ZdG: Dar cu cine a vorbit el atunci. Bărbatul cu apartamentul de pe Dumeniuc…?

(Tăcere)

Popovici: Nu cred că o să vă pot da.

ZdG: Cine mă poate ajuta? În afară de dl Lucian Chirtoacă? Dvs spuneți că ați discutat cu acel om. Sunteți fondator și administrator.

Ceamian: Nu putem să vă dăm numărul la o persoană care…

Popovici: Dați-ne timp și poate o să-l găsim. Nu e o problemă asta.

ZdG: Dvs personal ați discutat cu dânsul? Cu proprietarul apartamentului de pe str. Dumeniuc.

Popovici: Nu.

ZdG: Nici dvs?

Ceamian: Nu.

ZdG: Dar cine a discutat? Sunteți fondator și administrator. Firma a fost trecută în alt sediu.

Popovici: Fondatorul precedent. Deci, noi, practic, am preluat afacerea așa cum este.

Ceamian: Când am luat-o, adresa deja era.

ZdG: Dvs sunteți administrator din 2014. Firma și-a schimbat adresa în 2016. Deci, acum 3 săptămâni. Iar dvs spuneți că nu știți. Nu putea să schimbe administratorul precedent, din moment ce sediul a fost schimbat în 2016.

Ceamian: Nu. Dl… adresa noastră precedentă. Cu dl cela a vorbit fondatorul care era înainte de Aureliu Popovici.

ZdG: Dl Buruiană a vorbit? (Mihai Buruiană, activist PL, prezent în fotografii alături de Chirtoacă și Ghimpu)

Ceamian: Posibil.

ZdG:Dar cine a fost administrator înainte de dvs?

Ceamian: Înainte?

Popovici: Vlad, șto li? (parcă?)

Ceamian: Vlad Megherea a fost mai înainte. Adresa care a fost schimbată înaintea mea eu nu pot să vă spun de ea detalii pentru că nu eu am fost, nu eu m-am înțeles, și nu eu am căutat, nu eu m-am înțeles. Dl ne-a recomndat și noi am schimbat. Gata. Prea mult discutăm la acest subiect. Dacă mai aveți întrebări despre firma noastră…

ZdG: Da. Câte tonete are firma dvs în Chișinău?

Ceamian: … Acuș vă spun. 3…. 9.

ZdG: Unde sunt amplasate?

Vă spun: Vlaicu Pârcălab 45. Vlaicu Pârcălab 63, Puskin cu Ștefan. Puskin cu Columna. Bodoni cu Varlaam. La Valea Morilor sunt 3. Și unul la Moscova, 1/1. (ZdG a numărat cel puțin 12 tonete în oraș)

ZdG: Astea de la Valea Morilor lucrează, da? Știți că este o decizie a instanței de judecată? Dvs ați fost sau cine a fost la proces? Acum, pe 13 ianuarie.

(Tăcere)

ZdG: A fost o decizie prin care dispoziția primarului Dorin Chirtoacă a fost anulată, în privința tonetelor de la Valea Morilor. Ați fost la ședință?

Ceamian: Nu.

ZdG: Dar cine a fost. Cunoașteți ce a decis instanța?

Ceamian. Cunoaștem.

ZdG: Ce o să faceți mai departe?

Ceamian: O să hotărâm. Deja sunt problemele noastre interne. O să le hotârâm.

Popovici: Vreți să ne luăm un angajament?

ZdG: Nu, vreau să știu poziția dvs, pentru că este o decizia a intranței de judecată. De fapt ssunt două deja, prin care se anulează dispozițiile.

Ceamian: O să hotărâm ce-o să facem cu această problemă.

Popovici: Dacă mai multe declarații o să facem, nouă pe urmă mai greu o să fie ne fie cu juristul să ne dea o oarecare consultație. Haideți, v-am dat informația de care aveți nevoie….