Principală  —  Ştiri  —  Justiție   —   VIDEO/ Doi bărbați din Hâncești…

VIDEO Doi bărbați din Hâncești și Anenii Noi, reținuți pentru că ar fi jefuit un bărbat după ce l-ar fi lovit cu picioarele

Doi bărbați de 21 și 25 de ani, originari din raioanele Hîncești și Anenii Noi, au fost reținuți de ofițerii de investigație ai Inspectoratului de Poliție Centru, fiind bănuiți de comiterea unui jaf.

Bărbații au fost plasați în arest pentru 30 de zile și sunt cercetați penal pentru jaf. Conform legislației persoanele culpabile de asemenea infracțiune se pedepsesc cu închisoare pe un termen de la 5 la 7 ani.

Poliția a fost sesizată de un bărbat de 37 de ani, precum că după ce acesta a ieșit din scara unui bloc de locuit, doi indivizi l-ar fi urmărit, iar ulterior i-ar fi aplicat lovituri cu picioarele peste corp și în regiunea feței, i-ar fi sustras ceasul de mână și telefonul mobil și au fugit într-o direcție necunoscută.

„În urma acțiunilor întreprinse de polițiști, suspecții au fost identificați și reținuți. Aceștia au fost anterior judecați pentru infracțiuni analogice. Bunurile sustrase au fost depistate și urmează a fi reîntoarse victimei”, a menționat Poliția.

Prejudiciul cauzat a fost estimat de către partea vătămată la 11 900 de lei.