Principală  —  Ştiri  —  Politic   —   VIDEO/ Deputatul PSRM Bogdan Țîrdea…

VIDEO Deputatul PSRM Bogdan Țîrdea se plânge de persecutare

Deputatul PSRM Bogdan Țîrdea spune că socialiștii ar fi supuși unor presiuni și se încearcă persecutarea lor. Declarația a fost făcută în cadrul unei emisiuni a postului REN TV Moldova.

Țîrdea a mai declarat că Maia Sandu ar deține controlul asupra Curții Constituționale și asupra Autorității Naționale de Integritate (ANI). Anume ANI ar fi obligată să verifice minuțios averea fiecărui ales PSRM, care ar trebui să dea raportul „pentru fiecare pateu cumpărat”, a mai spus Țîrdea.

Deputatul PSRM este nemulțumit că ANI verifică averea și veniturile colegilor săi de partid. Astfel, s-ar urmări distrugerea fracțiunii socialiștilor, afirmă el.

Țîrdea a amintit că Maia Sandu nu are însă o majoritate parlamentară și nu are susținerea Guvernului. De asemenea, președinta aleasă nu deține controlul deplin asupra Procuraturii Generale, a mai spus Bogdan Țîrdea.

Bogdat Țîrdea: CV-ul și averea deputatului politolog cu mașini scumpe și casă în capitală, dar cu venituri oficiale de câteva mii de lei pe lună