Principală  —  IMPORTANTE   —   VIDEO/ Un nou caz de…

VIDEO Un nou caz de escrocherie cu ruda implicată în accident rutier. Suspecții au ridicat de la o bătrână peste 100 de mii de lei

Sursa: Captură foto Poliția R. Moldova

Poliția R. Moldova anunță vineri, 26 aprilie, despre un nou caz de escrocherie cu ruda implicată în accident rutier. Oamenii legii au fost sesizați de fiica unei bătrâne în vârstă de 84 de ani, domiciliată în sectorul Botanica al capitalei, de la care au fost ridicate peste 100 de mii de lei.

Cazul a fost înregistrat joi seară, 26 aprilie, în jurul orei 21:00, de polițiștii sectorului Botanica din capitală, potrivit unui comunicat al poliției.

Femeia a comunicat că mama sa a fost apelată de o persoană necunoscută și, sub pretextul că o rudă apropiată este implicată într-un accident rutier, ar fi cerut o sumă mare de bani. Ulterior, la domiciliul victimei s-a apropiat un tânăr și a ridicat circa 109 mii de lei.

„Datorită intervenției prompte a polițiștilor, suspecții, doi tineri de 21 și 22 de ani, din regiunea transnistreană, au fost identificați, localizați și reținuți. Asupra lor au fost depistați și banii, care au fost deja restituiți victimei”, susțin reprezentanții poliției.

Poliția continuă acțiunile de investigație și de urmărire penală pentru identificarea și a altor persoane implicate în activitatea infracțională.