Principală  —  Ştiri  —  Social   —   Vicepreședintele raionului Ungheni, răpus de…

Vicepreședintele raionului Ungheni, răpus de COVID-19. Mesajul reprezentanților Consiliului Raional Ungheni

Vicepreședintele raionului Ungheni, Mihail Diaconu, a decedat din cauza complicațiilor provocate de noul coronavirus. Despre decesul acestuia au anunțat duminică, 7 martie, reprezentanții Consiliului Raional Ungheni.

„Un om deosebit a plecat dintre noi! Reprezentanții Consiliului Raional Ungheni exprimă profundul regret cu trecerea în neființă a vicepreședintelui Mihail Diaconu și adresează sincere condoleanţe familiei îndoliate şi tuturor celor aproapiați. Mihail Diaconu s-a dăruit cu dedicație serviciului public al raionului Ungheni. A fost consilier raional, în prezent fiind vicepreședinte de raion și agent economic.Veți rămâne mereu în amintirea noastră prin dragostea de profesie, prin corectitudinea, prin dăruirea și bucuria de a fi printre oameni. Drum bun spre împărăția lui Dumnezeu”, se arată într-o notă informativă.

Mihail Diaconu s-a născut la 1956 în satul Hârcești, raionul Ungheni. În luna noiembrie a anului 2019 a fost numit în calitate de vicepreședinte al raionului.

La alegerilor locale din anul 2019, Diaconu a acces în Consiliul raional pe lista formațiunii politice Partidul Democrat din Moldova.