Un studio de la Iași, fondat de un orheian, a fost premiat de YouTube cu Diamond Play Button

Brandul LooLoo Kids, fondat de Cristina și Alexandru Badan, un orheian stabilit la Iași, a fost premiat de către YouTube cu Butonul de Diamant, prima distincție de acest fel din Sud-Estul Europei. Asta după ce canalul LooLoo Kids a reușit să atragă 13 milioane de fani și urmăritori din întreaga lume. 

YouTube Diamond Play Button este una din cele mai importante distincții din industria media digitală. Aceasta se acordă canalelor de YouTube care ating și/sau depășesc numărul de 10 milioane de urmăritori. Distincția este precedată de Silver Play Button (acordată pentru 100 de mii de urmăritori) și Gold Play Button (1 milion de urmăritori) și este urmată doar de Custom Play Button (pentru 50 milioane de urmăritori).

LooLoo Kids a fost creat cu  5 ani în urmă de către Cristina Badan, de profesie tehnician dentar şi soţul ei, Alexandru Badan, un orheian din R. Moldova, de profesie inginer mecanic, cu scopul de a oferi copiilor lor conținut video educativ și de calitate. Acum, numărul de vizualizări al canalului, care între timp a ajuns să aibă succes în întreaga lume, oscilează între 12 şi 15 milioane pe zi, iar creşterea acestora e continuă şi accelerată. În 2018, studioul condus de familia Badan a produs circa 60 de animații. Pentru aproximativ alte 200 de animații, studioul a făcut doar dublaje. Pentru anul trecut, cifra estimativă de afaceri a studioului condus de soții Badan, este între 900 de mii și 950 de mii de euro. 

Citiți și: VIDEO/ Un studio de la Iași, fondat de un orheian, creează desene animate pentru copiii din întreaga lume


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *