Principală  —  Ştiri  —  Social   —   Un angajat din cadrul Serviciului…

Un angajat din cadrul Serviciului Vamal a fost răpus de Covid-19. Mesajul transmis de instituție

Un angajat din cadrul Serviciul Vamal a fost răspus de noul coronavirus.

Solicitați de ZdG, responsabilii din cadrul Serviciului Vamal ne-au comunicat că Igor Țăruș a decedat vineri, 2 octombrie, din cauza complicațiilor cauzate de infecția cu Covid-19.

Reprezenții Serviciului Vamal au publicat un mesaj, pe pagina de Facebook a instituției, în care își exprimă regretul privind decesul colegului lor.

Cu profund regret, anunțăm că s-a stins din viață colegul nostru, domnul Igor Țăruș, funcționar vamal în cadrul Serviciului clasificarea mărfurilor al Biroului vamal Centru.

Dumnealui și-a început activitatea profesională în cadrul instituției noastre în anul 1991, fiind unul dintre veteranii Serviciului Vamal, dedicându-și întreaga carieră dezvoltării sistemului vamal național.

În semn de recunoștință pentru munca îndelungată, devotament, responsabilitate și profesionalism, dar și pentru contribuția adusă la asigurarea securității economice a statului, Igor Țăruș a fost decorat, de-a lungul carierei sale, cu diverse medalii și distincții.

Exprimăm sincere condoleanțe familiei regretatului, rudelor, prietenilor și tuturor celor care l-au cunoscut și prețuit”, se menționează în mesaj.

Igor Țăruș avea 54 de ani și de 29 de ani muncea în cadrul instituției vamale.