Principală  —  Ştiri  —  Social   —   Strângere de fonduri pentru Marin,…

Strângere de fonduri pentru Marin, băiatul nevăzător de la Briceni

Zilele trecute v-am relatat povestea lui Marin, un tânăr orb din Briceni, care trăiește singur, în condiții improprii. La câteva ore de la publicarea articolului, un tânăr din Chișinău i-a dus lui Marin produse alimentare și de igienă. Peste câteva zile, pe Facebook a fost inițiată și o campanie de strângere de fonduri pentru a repara locuința lui Marin. Jumătate din suma propusă a fost deja adunată, dar donațiile continuă.

Adriana Rotaru, inițiatoarea campaniei de strângere de fonduri, mărturisește că nu a putut rămâne indiferentă la condițiile derizorii în care locuiește Marin și a decis să-l ajute. Mai ales că multă lume este dornică de a veni în ajutor, spune Adriana Rotaru.

„În timpul apropiat o să meargă un voluntar să vadă situația reală. Vom estima valorea costurilor necesare și vom începe repararea locuinței pentru a-i oferi condiții decente de trai acestui băiat”, menționează Adriana Rotaru.

Vă puteți alătura campaniei inițiate de Adriana Rotaru, făcând o donație AICI.

Marin și-a pierdut vederea pe când avea trei ani. După moartea părinților, locuiește singur într-un apartament insalubru în care mișună șoarecii. E vizitat doar de poștașul ce-i aduce pensia, o dată la 30 de zile.Primește doar o alocație de 1600 de lei care nu acoperă coșul minim alimentar.