Șeful Exdrupo și-a dat demisia. Cine va asigura interimatul

Şeful Î.M. Regia exploatare a drumurilor şi podurilor Exdrupo din cadrul Primăriei mun. Chişinău, Adrian Boldorescu, şi-a dat demisia. Vasile Chirilescu, specialist principal pentru relaţia cu mass-media în cadrul Primăriei, a declarat pentru Ziarul de Gardă că Boldurescu a demisionat din propria iniţiativă.

Interimatul funcției va fi exercitat de Marcel Zastânceanu, din cadrul direcției generale transport public şi căi de comunicaţie a Primăriei.

Reprezentatul primăriei afirmă că ativitatea Exdrupo nu va avea de suferit: „Pe parcursul zilei de azi, lucrările de intervenţie a drumarilor, au fost prompte în toate sectoarele şi pe toate străzile. Totul funcţionează normal. Municipalitatea va asigura să fie ordine în capitală.”

Adrian Boldurescu a fost numit în funcția de director la Î. M. „Exdrupo” în luna ianuarie 2018, de către Silvia Radu, pe atunci, în funcția de primar general interimar.

 

Foto: privesc.eu

Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *