Principală  —  Ştiri  —  Social   —   Punctele de trecere a frontierei…

Punctele de trecere a frontierei Otaci și Unguri și-au reluat activitatea în regim normal

UPDATE 9:50 De la ora 09:35, cele două puncte de trecere a frontierei Otaci și Unguri și-au reluat activitatea în regim normal, anunță Poliția de Frontieră. „Fluxul de călători și mijloace de transport este minimal, circulație degajată!”.

Știrea inițială

Poliția de Frontieră a R. Moldova anunță că sâmbătă, de la ora 08:30, două puncte de trecere a frontierei Otaci și Unguri și-au sistat temporar activitatea. Potrivit reprezentanților Poliției de Frontieră, această decizie a fost luată după „informarea din partea autorităților din Ucraina privind alertele aeriene”.

„Solicităm călătorilor înțelegere și să aleagă alte puncte de trecere din proximitate: PTF Criva, PTF Larga sau PTF Briceni”, anunță Poliția de Frontieră.

Zilele trecute, și punctul de trecere a frontierei Ocnița-Sokireanî și-a sistat activitatea pentru aproape două ore. Atunci, reprezentanții Poliției de Frontieră menționau că potrivit informării din partea autorităților ucrainene, nu se permitea intrarea și ieșirea din Ucraina pe motivul alertelor aeriene. Ulterior, PTF Ocnița-Sokireanî și-a reluat activitatea, în regim normal.