Principală  —  Ştiri  —  Social   —   Pe 8 martie, autobuzele și…

Pe 8 martie, autobuzele și troleibuzele din Chișinău vor circula după orarul zilelor de duminică

Întreprinderea Municipală „Parcul urban de autobuze” și Regiei Transport Electric Chișinău (RTEC) anunță că miercuri, 8 martie, de Ziua Internațională a Femeii, autobuzele și troleibuzele din municipiul Chișinău vor circula conform orarelor zilelor de duminică.

Orarele de circulație ale troleibuzelor de pe rutele municipale pot fi accesate AICI, iar orarele de circulație ale autobuzelor de pe rutele municipale – AICI.

Pe 8 martie, în întreaga lume, este sărbătorită Ziua Internațională a Femeii. Potrivit legii cu privire la zilele comemorative, zilele de sărbătoare și la zilele de odihnă în R. Moldova, 8 martie este zi de sărbătoare nelucrătoare.

Ziua Internațională a Femeilor a fost marcată pentru prima dată de către Organizația Națiunilor Unite în 1975 pentru a recunoaște faptul că asigurarea păcii și progresului social, precum și posibilitatea de a ne bucura pe deplin de drepturile noastre necesită implicarea activă a femeilor, dar și de a recunoaște contribuția femeilor la consolidarea păcii și securității internaționale.