Principală  —  Ştiri  —  Social   —   Marșul de astăzi al celor…

Marșul de astăzi al celor de la OccupyGuguță în 6 fotografii

Astăzi, așa după cum a anunțat încă înainte de a se fi aflat rezultatele alegerilor din 24 februarie curent, mișcarea OccupyGuguță a organizat un marș, despre care a menționat că e pașnic și fără culoare politică. Astfel, manifestanții au pornit  în marș prin centrul capitalei, cu tobe și pancarte, din fața cafenelei Guguță spre CEC și au încheiat marșul în fața Parlamentului. Nemulțumirea manifestanților este legată de modul în care s-au desfășurat aceste alegeri. 

„Vrem să arătăm nemulțumirea cetățenilor pentru alegeri  incorecte, bazate pe un sistem adoptat ilegal și convenabil guvernării corupte și complicilor lor, discreditate prin corupție electorală, cadouri și concerte din bani dubioși, utlizarea resurselor administrative, intimidare, șantaj, justiție arbitrară, instituții capturate (CEC, Curtea Constituțională, Procuratură, judecătorii)”, au argumentat cei de la OccupyGuguță.

Occupy Guguță declară că nu susțin nicio mișcare politică și nicio guvernare, ci revendică democrația și urmăresc asigurarea unei democrații care urmărește bunăstarea cetățenilor acestei țări.