Principală  —  IMPORTANTE   —   Galerie foto/ Zeci de oameni…

Galerie foto Zeci de oameni stau la coadă la Dispensarul Republican de Narcologie pentru perfectarea actelor în legătură cu permisele de conducere

S-au format cozi miercuri dimineață la Dispensarul Republican de Narcologie din capitală, acolo unde zeci de oameni așteaptă ca să intre în instituție pentru a-și perfecta actele, în funcție de necesitățile pe care le au.

Încă de dimineață, dar și la această oră oamenii au format cozi la ușa Dispensarul Republican de Narcologie din capitală. Unii cu măști și mănuși, iar alții fără – toți așteapă ca să aibă acces în instituție pentru a obține avizul consultativ privind starea sănătăţii narcologice.

Aviz consultativ privind starea sănătăţii narcologice eliberat de către IMSP Dispensarul Republican de Narcologie este indispensabil pentru obținerea permisului de conducere, dar și pentru alte acțiuni.

Din cauza pandemiei de Covid-19 instituția a activat într-un regim restrând, iar odată cu expirarea stării de urgență, Dispensarul Republican de Narcologie din capitală și-a reluat activitatea într-un regim special, ținând cont de recomandările făcute de către autoritățile centrale.