(FOTO) „Vânzători de baloane” cu căști fără fir în urechi și îmbrăcați în haine scumpe

Zona din preajma Complexului Memorial „Eternitate”, unde oficialitățile urmau să depună flori în dimineața zilei de astăzi, 9 mai, era împânzită de polițiști și forțe de securitate. Pe lângă aceștia, în fața memorialului, erau și mai mulți „vânzători de baloane”, bine îmbrăcați, care discutau în permanență la telefon prin căști. Toți aveau același tip de baloane și le „vindeau” cu 30 de lei. Nimeni însă nu a cumpărat vreun balon de la ei.

O altă persoană, mult mai modest îmbrăcată, care a încercat să vândă cărți poștale în zonă, a fost alungată de polițiști.

Totodată, echipa ZdG a fost în permanență supravegheată de câte un „vânzător de baloane”.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *