Foto-Reportaj: Cum s-a desfășurat marșul împotriva avorturilor

Astăzi, 23 martie în centrul capitalei a avut loc „Marșul pentru viață”, un eveniment prin care creștinii ortodocși și-au manifestat dezacordul față de întreruperea de sarcină.

Potrivit organizatorilor, evenimentul a început în fața Spitalului Clinic Municipal Nr.1 și s-a încheiat în Piața Marii Adunări Naționale.

Prin acest eveniment, „organizatorii îşi propun să tragă un semnal de alarmă asupra respectării dreptului la viaţă şi să convingă oamenii şi instituţiile să apere viaţa, chiar când este vorba despre cei nenăscuţi”, anunță Mitropolia Chișinăului și a Întregii Moldove.

Marșul pentru viață este la a V-a ediție națională. Pentru prima dată, acesta a fost organizat în Statele Unite ale Americii, la 22 ianuarie 1974. În Republica Moldova, a fost organizat pentru prima dată la Chișinău și Orhei, în 2015.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *