FOTO/ Regretatul regizor Viorel Mardare, petrecut pe ultimul drum

Regretatul regizor Viorel Mardare a fost înmormântat astăzi la Cimitirul Central din strada Armenească. Rude, prieteni și oameni care i-au apreciat creația și-au luat rămas bun de la regizor la biserca Sfânta Teodora de la Sihla, iar apoi l-au petrecut pe ultimul drum.

Cunoscutul regizor s-a stins din viață la 9 martie curent, după ce în august 2018 a fost diagnosticat cu cancer. Anunțul despre boala sa a mobilizat mii de oameni care au donat în doar două zile o sumă de peste 100 de mii de euro pentru tratament. Boala i-a afectat rinichii, plămânii și ficatul, iar după șapte luni de la diagnosticare, acesta s-a stins din viață.

Regizorul în vârstă de 37 de ani este autorul mai multor producții video, ce au făcut R. Moldova cunoscută și peste hotarele ei.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *