Principală  —  IMPORTANTE   —   Episcopul Marchel, care a spus…

Episcopul Marchel, care a spus că noul coronavirus a fost „născocit de globaliștii sataniști” și a îndemnat să nu fie acceptat un eventual vaccin, ar avea COVID-19

Episcopul de Bălți și Fălești, Marchel, ar fi infectat cu noul coronavirus, transmite nordnews.md, care face referire la surse din sistemul medical din municipiu.

Portalul mai scrie că acesta a infirmat informația și a interzis să fie publicată, menționând: „măi, măi, o să stea soarele, dacă Episcopul Marchel s-a îmbolnăvit”.

Contactat de ZdG, acesta nu a răspuns la apeluri și mesaj, iar secretarul eparhial, Petru Ciunciuc, are telefonul deconectat. Nu am reușit să facem legătura nici cu reprezentanții Spitalului Clinic Bălți.

Totodată, ofițerul de presă al Mitropoliei Moldovei, Vadim Cheibaș, a declarat pentru ZdG că nu cunoaște dacă Marchel este infectat sau nu.

Acum o lună, în timp ce mai mulți cercetători au anunțat că noul coronavirus ar fi fost transmis la om de la pangolin, un animal vânat în China pentru carne și solzi, Marchel spunea că a fost „născocit” și a îndemnat oamenii să nu accepte un eventual vaccin, care, conform specialiștilor, ar urma să apară pe piață abia peste un an.

„Nu este un tratament, ci pericolul cel mare pentru om ca chip și asemănare a lui Dumnezeu. Vaccinul este punctul final al globaliștilor sataniști pentru care au și născocit coronavirusul, atribuindu-i caracteristici mult mai strașnice decât sunt ele într-adevăr. Vaccinul produs de globaliști și reclamat tot pe banii lor este capcana ce ne lipsește de libertate”, afirma acesta.

Datele prezentat vineri, 12 iunie, de către autorități au arătat că, până acum, 10 preoți s-au infectat cu noul coronavirus în R. Moldova, iar unul a decedat.

În total, în țara noastră au fost înregistrate 11.093 de cazuri de COVID-19.