Principală  —  Ştiri  —  Social   —   VIDEO/ Episcopul de Bălți și…

VIDEO Episcopul de Bălți și Fălești, Marchel, despre vaccinul împotriva noului tip de coronavirus: „Este pericolul cel mare pentru om. Fugiți de vaccin. Nu îl primiți, căci vaccinul este punctul final al globaliștilor sataniști”

Episcopul de Bălți și Fălești, Marchel,promovează falsuri. Acesta îi îndeamnă pe enoriașii săi să nu accepte vaccinarea împotriva noului tip de coronavirus. Marchel susține că pandemia este o invenție, iar prin intermediul vaccinului s-ar injecta nanocip-uri în corpul uman.

„Prin sateliți și antene ne urmăresc unde am fost și ce locuri am vizitat. (…) Toate acestea păreau a fi un mit, o spânzurătoare, însă acum sunt o realitate. (…)Regulile noi care ni se impun de către globaliștii sataniști sunt veninoase, ca un șarpe diavolesc setos de păgubire sufletească. Noi rămânem fărpă acțiuni, fără de griji.

(…)Vaccinul nu este tratament, ci este pericolul cel mare. Fugiți! Nu primiți vaccinul, este punctul final al globaliștilor sataniști pentru care ei au și născocit coronavirusul, atribuindu-i caracteristici mult mai strașnice decât ele sunt într-adevăr. Protejați creștinii de vaccini. Vacinul propus de globaliști și reclamat tot pe banii lor, să nu vă pară că este o pomană. Ea este capcana ce ne lipsește pe noi de libertate, ca dar sfânt. Omul vaccinat benevol își implimentează în organism mecanismul de urmărire. Prin astfel de vaccin se influențează chiar și modul de gândire al omului. În acest mod, omul îi face loc computerului în capul său, care parcă îi dă porunci cum și ce să facă.

Fraților, pentru că ne-am trezit într-o realitate nouă despre care știm ceva la nivel teoretic, trebuie să cercetăm opera sfinților părinți”, spune Marchel.

Mitropolia Moldovei nu a comentat declarațiile episcopului de Bălți și Fălești, Marchel.

Experții de talie mondială afirmă că un vaccin pentru noul tip de coronavirus ar urma să fie gata în 18 luni.

Opt vaccinuri anti-COVID 19 sunt în studiile clinice şi se testează pe oameni, anunță Organizația Mondială a Sănătății (OMS). Vaccinul produs de Universitatea din Oxford ar putea fi gata în şase luni, potrivit unui document al Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii obţinut de Mediafax.