(doc) Noul director al televiziunii publice Moldova 1 este ales astăzi! Cine sunt candidații

Trei candidați au depus dosare de concurs pentru ocuparea funcției de vacante de director al postului public de televiziune, IPNA Compania „Teleradio-Moldova”. Este vorba despre șefa Departamentului știri și dezbateri de la Moldova 1, Ecaterina Stratan, care este și directorul interimar al televiziunii, jurnaliștii Sergiu Praporșcic și George Iosip. Decizia urmează a fi luată în ședința din 28 august a Consiliului de Observatori (CO) al IPNA „Teleradio-Moldova” (TRM), după audierea candidaților.

Ecaterina Stratan

Sergiu Praporșic

George Iosip

Funcția de director al postului public de televiziune este vacantă din 26 iunie curent, când fostul director Mircea Surdu și-a anunțat demisia.
Foto: media-azi.md

Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *