Principală  —  Ştiri  —  Social   —   DOC/ Accesul în cimitirele din…

DOC Accesul în cimitirele din capitală, interzis pe durata stării de urgență: Câte persoane sunt permise la înmormântări

Accesul în cimitirele din capitală este interzis pe perioada stării de urgență. Potrivit deciziei nr. 16 din 28 aprilie a Comisiei pentru Situații Excepționale a municipiului Chișinău, înmormântările pot fi desfășurate cu prezența a maxim 10 persoane.

Întreprinderea Municipală ,,Combinatul Servicii Funerare” va îngrădi accesul persoanelor pe teritoriul cimitirelor pe care le gestionează, pe toată perioada stării de urgență. Excepție vor fi doar înhumările curente.

La înmormântări sunt permise să participe doar până la 10 persoane, se mai arată în  decizia nr. 16 din 28 aprilie a Comisiei pentru Situații Excepționale a municipiului Chișinău.

De asemenea, de marți, 28 aprilie, se limitează accesul vizitatorilor în sectorul Necropola de animale, pentru o perioadă de 14 zile. Iar din data 4 mai, va fi reluată circulația transportului public din capitală conform regimului de activitate.

CSE Decizia Nr. 16 Din 28.0… by Primăria Chișinău on Scribd