Citiți joi în ZdG

În numărul de joi, 7 februarie, Ziarul de Gardă scrie despre ce s-a întâmplat  la prima ședință publică din al doilea dosar al lui Filat, în care este acuzat de spălare de bani, și ce declarații a făcut  fostul premier după doi ani jumătate de tăcere. Tot în ediția tipărită de mâine, citiți despre intervenția întârziată a asistenței sociale în cazul unui tânăr care a ajuns cerșetor și dependent de alcool la 19 ani. Joi, vedeți și un interviu cu regizorul Eugen Damaschin, care, declară că: „Noi înțelegem ce înseamnă „mulțumire”, ce înseamnă „să rezolvi o problemă”, dar termenul corupție e unul străin pentru noi”.

Actual: Promisiunile candidaților: 2019 vs 2014

Politic: R. Moldova, în continuare o țară „parțial liberă”

Exclusiv: Interviu cu Eugen Damaschin, regizor: „Noi înțelegem ce înseamnă „mulțumire”, ce înseamnă „să rezolvi o problemă”, dar termenul corupție e unul străin pentru noi”

Reporter Special: Orfan cu părinți: Povestea din spatele unei fotografii

Dosar: Procesul lui Filat. Rezumatul primei ședințe publice

Dosar: Dosarul procurorului Cociu: în locul sentinței s-a decis reluarea cercetării judecătorești

La Marginea Europei: Ziarul de Gardă la Horești. „Nu știu dacă în vreo țară mai există așa ceva”

Supliment electoral: Profilul Blocului electoral ACUM

Sport: Litigiul care poate lăsa capitala fără fotbal

Economie în bucătărie: Punguțe cu vișină

Editoriale:

Alina Radu: Dodon în avion. De la Gazprom.

Aneta Grosu: Un top al stupidităților electorale

Petru Grozavu: 24 februarie: ne vindem?

Pe site-ul www.zdg.md, nu apar toate articolele din ediția tipărită. Pentru a citi primul informațiile din Ziarul de Gardă, vă puteți abona la ediția pdf a ziarului, sau la cea tipărită, online, accesând link-ul zdg.abonare.md.

Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *