Principală  —  Ştiri  —  Social   —   Cine este noul director general…

Cine este noul director general interimar al companiei Moldtelecom

Foto: moldtelecom.md

Compania Moldtelecom are un nou director general interimar. Din 5 decembrie, funcția respectivă este ocupată de Viorel Postolachi, care a activat anterior în cadrul companiei în calitate de Director Vânzări.

Potrivit unui comunicat al companiei, desemnarea lui Postolachi în funcția respectivă a fost făcută în baza hotărârii Consiliului de Administrare al companiei. Totodată, acesta ar urma să asigure interimatul funcției până la selectarea în bază de concurs a unui nou director general.

Anterior, începând cu 2010, Viorel Postolachi a deținut funcția de vice-director Comercial în cadrul Direcției Business Solutions. Ulterior, acesta a preluat conducerea Direcției Retail, iar în 2017 a activat în funcția de director vânzări al companiei Moldtelecom. 

Fotoliul de director general al Moldtelecom a rămas vacant după ce Dan Mitriuc și-a prezentat demisia din proprie inițiativă în iulie 2019. Demisia lui Dan Mitriuc a venit la doar câteva zile distanță după ce premierul Maia Sandu a solicitat să fie verificată activitatea întreprinderii Moldtelecom, meționând că această companie ar avea un management defectuos.