Ce salariu are un arhivar de la judecatorie?

Victoria Graur lucrează de mai mulți ani în funcția de arhivar a Judecătoriei Ialoveni. Pentru aceasta, femeia este remunerată cu 1400 de lei lunar. „Este foarte puțin, după munca depusă având în vedere că nu se plătește pentru condiții nocive”, afirmă angajata.

Totuși, aceasta este mulțumită de modernizarea arhivei și spune că astfel dosarele sunt păstrate în siguranță și în condiții mai bune. Renovarea și modernizarea judecătoriilor face parte din ampla reformă a justiției, începută în 2012 și care se va finaliza în 2016.

Mai multe imagini despre instanțele de judecată renovate și noile condiții de muncă a judecătorilor vedeți în emisiunea Reporter de Gardă, difuzată la Moldova1 și pe site-ul reporterdegarda.md


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *