Au ieșit în stradă cu perechile de încălțăminte ale rudelor plecate din R. Moldova. Protestul lor în 7 fotografii

Mai mulți oameni au ieșit astăzi în Piața Marii Adunări Naționale pentru a protesta. Ei au adus cu sine perechile de încălțăminte ale rudelor care au plecat din R. Moldova. Protestul a fost unul pașnic, nu s-a scandat și nu s-au ținut discursuri. Oamenii au fost doar îndemnați de către organizatori să meargă mâine la vot. 

 


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *