Principală  —  IMPORTANTE   —   Așa-numitul Minister al Apărării din…

Așa-numitul Minister al Apărării din regiunea transnistreană a efectuat exerciții militare cu împușcături reale și vehicule blindate pe timp noapte – FOTO

Sâmbătă seara a fost finalizată coordonarea de luptă a plutoanelor în regiunea transnistreană. Acțiunile unităților au fost verificate pe timp de noapte, transmite serviciul de presă al așa-numitului Ministerul al Apărării din regiunea transnistreană, scrie novostipmr.com.

Sursa citataă relatează că, la etapele anterioare ale coordonării de luptă a plutoanelor din subunitățile motorizate, pe parcursul zilei a avut loc un exercițiu de control-tactic și trageri reale.

Astfel, așa-numitele forțe de ordin au desfășurat exerciții și pe timp de noapte.

Noaptea, vizibilitatea limitată a câmpului țintă a îngreunat tragerea directă. Tragerile cu mitraliere ale vehiculelor blindate de transport de trupe și arme de calibru mic au fost efectuate cu muniție – trasoare. De la diferite distanțe, participanții la exerciții au tras focuri de armă în „vehiculele blindate” și „grupul de infanterie” al inamicului simulat.

Schimbul de focuri de armă a fost un exercițiu. Sursa scrie că în urma exercițiilor de tragere pe timp de noapte, comandanții unităților și subordonații acestora au dobândit experiență în gestionarea și tragerile de luptă în condiții de vizibilitate limitată.