Principală  —  Ştiri  —  Social   —   Alertă de călătorie în Grecia.…

Alertă de călătorie în Grecia. Autoritățile elene au prelungit până la 31 august restricțiile de intrare a cetățenilor străini

Autoritățile elene au prelungit până la 31 august restricțiile de intrare a cetățenilor străini, anunță Ambasada R. Moldova în Grecia.

„În vederea limitării răspândirii virusului de tip nou COVID-19, autoritățile elene au anunțat prelungirea până la 31 august, curent, a restricțiilor de intrare a cetățenilor străini pe teritoriul Greciei, anunțate pe 1 august”, anunță ambasada R. Moldova în Grecia.

Ambasada R. Moldova în Grecia reamintește că doar cetățenii Republicii Moldova care posedă permis de ședere în statele membre UE pot accede pe teritoriul Greciei.

Pentru situații excepționale – accidente cu victime, decese, calamități naturale, alte situații de excepții, cetățenii moldoveni pot apela linia telefonică de urgență a Ambasadei +30 699 793 9458 sau trimite un mesaj pe adresa de e-mail consulat.atena@mfa.gov.md. La numărul de telefon afișat NU se fac programări și nu se oferă informații.