Principală  —  Ştiri  —  Social   —   Agenţia Servicii Publice îşi reia,…

Agenţia Servicii Publice îşi reia, de astăzi, în totalitate activitatea

Agenţia Servicii Publice(ASP) îşi reia de astăzi, 1 iunie, integral activitatea. ASP atenționează repetat că în contextul situației epidemiologice și acțiunilor de prevenire a coronavirusului toate serviciile în cadrul subdiviziunilor teritoriale se prestează conform programării prealabile (cu excepția serviciilor de identificare și înmatriculare a vehiculelor), precum și cu respectarea obligatorie a normelor de protecție a infecţiei COVID–19.

,,ASP întreprinde toate măsurile pentru diminuarea riscului răspândirii virusului în procesul prestării serviciilor publice: organizarea activității, amenajarea locurilor de muncă și deservirea populației este realizată cu respectarea măsurilor de prevenire a infecției, precum și personalul Agenției este asigurat cu tot echipamentul necesar de protejare”, sisțin reprezentanții ASP.

Solicitanților li se recomandă vizita în oficiul ASP cu respectarea regulilor și a măsurilor de protecție și prevenire a riscului de îmbolnăvire cu COVID, în special:

  • purtarea obligatorie a măștilor și a mănușilor,
  • respectarea distanței fizice de cel puțin 1 metru,
  • respectarea igienei mâinilor prin dezinfectarea cu soluție specială pe bază de alcool,
  • efectuarea termometriei la intrarea în oficiu instituției, etc.

Cetățenii au posibilitatea de a-și planifica în prealabil vizita în subdiviziunile Agenției Servicii Publice utilizând Sistemul informaţional „Programare prealabilă” prin intermediul paginii oficiale a Agenției Servicii Publice www.asp.gov.md sau telefonic la numerele de contact ale centrelor multifuncționale, precum și prin intermediul Call-centrului la numărul de telefon 14909. Serviciul de programare (on-line) se oferă în mod gratuit și este disponibil 24 de ore în dependență de programul de lucru al oficiului.