Accidentul în care au fost implicați cinci copii: Un băiat de 8 ani a murit la spital

Unul dintre cei cinci copii loviţi în plin de automobil, în urma accidentului produs aseară, în localitatea Dezghinghea, Comrat, a decedat, transmite gagauzinfo.md.

Băiatul, de 8 ani, a fost diagnosticat cu leziune cerebrală traumatică și a fost internat în Secția de terapie intensivă, dar, în pofida eforturilor medicilor, el a decedat.

Ceilalți patru minori rămân internați în spital, doi aflându-se în Secția de traumatologie, ceilalţi doi în Secția de pediatrie.

Accidentul a avut loc vineri, 2 august, în jurul orei 22:30. Conducătorul auto, născut în anul 1993, era în stare de ebrietate și nu deține permis de conducere. Acesta a pierdut controlul volanului și a lovit cinci minori care se jucau.

Poliția a deschis un dosar penal, iar bărbatul a fost reținut.

Foto: gagauzinfo.md

Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *