Principală  —  Ştiri  —  Social   —   A fost desemnat câștigătorul licitației…

A fost desemnat câștigătorul licitației pentru procurarea plăcilor de înmatriculare, anunță ASP

Câștigătoarea concursului privind achiziționarea plăcilor de înmatriculare pentru autovehicule și remorci pentru perioada 2023-2025 a fost desemnată compania UTAL Sp. z o.o. din Polonia, lider mondial în producția de plăcuțe de înmatriculare. În prezent, aceasta livrează plăcuțe de înmatriculare în peste 60 de țări din întreaga lume, anunță Agenția Servicii Publice (ASP).

„Pe parcursul perioadei 2023-2025, Compania UTAL Sp. z o.o. urmează să-i livreze Agenției Servicii Publice 540 mii seturi de plăci pentru personalizarea numerelor de înmatriculare de toate tipurile”, potrivit ASP.

Contractul de livrare a fost semnat joi, 16 martie 2023, de către directorul Agenției Serviciu Publice, Mircea Eșanu și reprezentantul autorizat al companiei UTAL Sp. z o.o., Ella Lwowska-Saif.

Licitația pentru procurarea plăcilor de înmatriculare pentru autovehicule și remorci pentru perioada 2023-2025 a fost anunțată de Agenția Servicii Publice în ianuarie 2023. Atunci ASP anunța că valoarea estimată a achiziției fără TVA este aproape 42 de milioane de lei.

Termenul limită pentru primirea ofertelor a fost 14 februarie 2023, ora 13.00.