Principală  —  Ştiri  —  Politic   —   Plahotniuc a depus dosarul la…

Plahotniuc a depus dosarul la Nisporeni: „Bună ziua, dle președinte! Luați loc vă rog! Dați-mi, vă rog, dosarul”

Liderul Partidului Democrat din Moldova, Vladimir Plahotniuc, a depus joi, 27 decembrie, dosarul de înscriere la Consiliul Electoral de Circumscripție din Nisporeni pentru a participa la alegerile parlamentare din 24 februarie 2019. 

„Bună ziua, domnule președinte! Luați loc, vă rog! Dați-mi, vă rog, dosarul”. Așa a fost întâmpinat liderul democraților de către reprezentanta Consiliului Electoral de Circumscripție Nisporeni, care a continuat pe același ton: „Dle președinte, dosarul dvstră este primit. În trei zile noi îl examinăm. Până atunci, vă dorim succese. Am avut o onoare să vă văd alături, vă mulțumesc și spor la lucru în continuare”, i-a urat reprezentanta Consiliului Electoral de Circumscripție Nisporeni lui Plahotniuc.

„Am ales Nisporeniul pentru că sunt băștinaș din Nisporeni. Ador oamenii de aici, mă reprezintă, am făcut multe lucruri bune pentru Nisporeni și totodată vreau să-mi continui această muncă”, a declarat Plahotniuc după ce a depus dosarul.

Vladimir Plahotniuc candidează pentru funcția de deputat și în circumscripția națională, fiind primul pe lista Partidului Democrat.  Vedeți AICI întreaga listă a candidaților PDM la alegerile parlamentare pe listă de partid. 

Sursă foto: facebook.com/plahotniuc/