Principală  —  Ştiri  —  Politic   —   Ofiţerul de serviciu al Inspectoratului…

Ofiţerul de serviciu al Inspectoratului de Poliţie Edineţ confirmă înregistrarea plângerii din numele lui Dinu Plîngău

facebook.com/dinu.plingau

Candidatul Blocului Electoral ACUM în circumscripția 3, Edineţ, Dinu Plîngău, ar fi fost bătut în fața Inspectoratului de Poliție Edineț. Ofiţerul de serviciu din cadrul Inspectoratului a confirmat pentru Ziarul de Gardă că o plângere în acest sens a fost înregistrată.

Potrivit celor declarate de Plîngău, incidentul a avut loc astăzi în jurul orei 12:25. Ofiţerul de serviciu din cadrul Inspectporatului de Poliţiei Edineţ Dorin Balanuta a confirmat înregistrarea unei plângeri din partea cetăţeanului Dinu Plîngău, care a indicat în plângere că a fost bătut de persoane necunoscute. „Leziuni corporale vizibile nu avea. Pentru informaţii suplimentare adresaţi-vă către ofiţerul de presă al IGP”, a declarat ofiţerul. Contactată telefonic, Maria Beţivu, ofiţer de presă în cadrul IGP nu a răspuns la telefon.

„Astazi, în jurul orelor 12.25, după live-ul din fața comisariatului de poliție Edineț, am fost bătut chiar pe scările poliției de trei persoane necunoscute în prezența poliției. Indivizii m-au lovit, amenințat cu rafuială fizică şi îndemnat să părăsesc Edinețul. Acum sunt în drum spre spital pentru examinarea gravității leziunilor corporale, după ce am depus o plângere la polițiştii care nu au reacționat în niciun fel la agresiunile persoanelor şi i-au lăsat să plece”, a scris Dinu Plîngău pe pagina sa de Facebook.

Blocul Electoral ACUM Platforma DA şi PAS a reacţionat cu o declaraţie pe pagina de Facebook prin care „condamnă atacul mișelesc asupra candidatului în circumscripția 3, Edineţ, Dinu Plîngău”.

Foto: facebook.com/dinu.plingau