Principală  —  Ştiri  —  Politic   —   Dodon confirmă că la Condrița…

Dodon confirmă că la Condrița se fac ample lucrări de reparație, dar evită să spună din ce surse

Vila prezidenţială de la Condriţa a fost renovată. Oficial, Direcţia Generală pentru Administrarea Clădirilor Guvernului a organizat un concurs de oferte, alocând 197 de mii de lei (sumă fără TVA) pentru reparaţia podelelor casei de odihnă din Condriţa. Neoficial, în vilă au avut loc lucrări de renovare mult mai costisitoare, despre care autorităţile strâng din umeri atunci când sunt întrebate.  Despre aceasta ZdG a publicat un material detaliat. 

(VIDEO, DOC) 200 de mii de lei de la Guvern pentru reparaţie de milioane la vila prezidenţială de la Condriţa

Astfel, preşedintele Igor Dodon confirmă că au loc lucrări de reparaţie la vila de la Condriţa, însă nu spune de unde vin mijloacele financiare pentru aceasta şi cât costă de fapt reparaţia.

„Ştiu încă de la părinţi,  de la tatăl eu, fie-i ţărâna uşoară care spune că un om  gospodar se vede după unde stă. O să mergeţi la reşedinţa preşedintelui, o să vedeţi că în curte  s-au făcut unele lucruri care nu erau nici la Timofti, nici la alţii. Şi de zeci de ani aşa rămâne. Nu s-a cheltuit niciun ban de la stat”, a spus Dodon ieri jurnaliştilor.

Totodată, reprezentanţii Serviciului de presă a Preşedinţiei nu au răspuns la apelurile noastre repetate pentru a preciza din ce surse vin banii pentru reparaţiile de la vila prezidenţială.