Dodon confirmă că la Condrița se fac ample lucrări de reparație, dar evită să spună din ce surse

Vila prezidenţială de la Condriţa a fost renovată. Oficial, Direcţia Generală pentru Administrarea Clădirilor Guvernului a organizat un concurs de oferte, alocând 197 de mii de lei (sumă fără TVA) pentru reparaţia podelelor casei de odihnă din Condriţa. Neoficial, în vilă au avut loc lucrări de renovare mult mai costisitoare, despre care autorităţile strâng din umeri atunci când sunt întrebate.  Despre aceasta ZdG a publicat un material detaliat. 

(VIDEO, DOC) 200 de mii de lei de la Guvern pentru reparaţie de milioane la vila prezidenţială de la Condriţa

Astfel, preşedintele Igor Dodon confirmă că au loc lucrări de reparaţie la vila de la Condriţa, însă nu spune de unde vin mijloacele financiare pentru aceasta şi cât costă de fapt reparaţia.

“Ştiu încă de la părinţi,  de la tatăl eu, fie-i ţărâna uşoară care spune că un om  gospodar se vede după unde stă. O să mergeţi la reşedinţa preşedintelui, o să vedeţi că în curte  s-au făcut unele lucruri care nu erau nici la Timofti, nici la alţii. Şi de zeci de ani aşa rămâne. Nu s-a cheltuit niciun ban de la stat”, a spus Dodon ieri jurnaliştilor.

Totodată, reprezentanţii Serviciului de presă a Preşedinţiei nu au răspuns la apelurile noastre repetate pentru a preciza din ce surse vin banii pentru reparaţiile de la vila prezidenţială.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *