Deputatul Sergiu Sîrbu, internat în spital în stare gravă, după ședința Parlamentului

Deputatul Sergiu Sîrbu a fost internat în spital după ce ar fi fost bătut de activistul civic Pavel Grigorciuc, fost membru PCRM. Incidentul a avut loc imediat după ședința Parlamentului.

Update: Activistul care l-a agresat pe deputatul Sîrbu, reținut. Poliția a inițiat o cauză penală

Informația a fost confimată pentru ZdG de către soția deputatului, care ne-a comunicat că acesta se află în stare gravă și a fost internat la spital.

Pavel Grigorciuc i-a provocat colegului din PDM, Sergiu Sîrbu, o comoție cerebrală. L-a lovit în cap într-o cafenea din centrul orașului. L-a atacat ca un șacal”, a scris pe pagina sa de Facebook Ion Harghel, vicepreședintele Tineretului Democrat.

După ce incidentul a fost făcut public, activistul Grigorciuc a publicat un mesaj în care susține că l-a pălmuit pe Sîrbu după ce deputatul l-ar fi insultat.Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

2 comentarii

  1. Lilian 007

    Da, măi Serioja! Demult o cauți tu, dar se pare, că în sfârșit ai găsit-o! Într-un ceas bun și să-ți fie cu folos!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *