Ceban dă asigurări fotojurnalistului interzis la Președinție că Primăria va fi una deschisă

Candidatul PSRM la fotoliul de primar al Chișinăului, Ion Ceban, și-a făcut apariția la secția de votare, asemeni altor candidați, alături de soție și copii. După o campanie sonoră, în ziua alegerilor Ion Ceban a fost modest în declarații și a precizat că a venit cu gânduri bune pentru un oraș mai frumos, mai amenajat și mai curat, astfel încât să fie pe placul locuitorilor de toate vârstele.

„Am venit cu gânduri bune, vrem ca în oraș să fie schimbări spre bine”, a declarat socialistul Ion Ceban pentru presă.

Întrebat ce părere are despre actuala stare a orașului și lucrurile care trebuie schimbate, Ceban a invocat că chestiunea respectivă ține de dezbateri electorale: „Sunt foarte multe de schimbat, dar chestia asta ține deja de dezbaterile electorale, nu de ziua votării. Sunt foarte multe lucruri pe care trebuie să le schimbăm în bine”.

Fotojurnalistul Constantin Grigoriță, care în prezent se judecă cu Președinția pentru că îi este refuzat accesul la evenimentele instituției cu participarea lui Igor Dodon, l-a întrebat pe Ion Ceban dacă Primăria va fi la fel de „deschisă” ca și instituția prezidențială. Ion Ceban, care până recent a fost purtător de cuvânt al lui Igor Dodon, a declarat că Primăria va deveni una dintre cele mai deschise instituții.

„Eu cred că Primăria va fi una dintre cel mai deschise instituții. Am zis-o în repetate rânduri: începând de la barele de acces care sunt instalate, le vom elimina și sfârșind cu polițiștii”, a declarat Ceban.

Urmăriți aici informații la minut despre alegerile locale

LIVE TEXT: Chișinăul își alege primarul. Cei mai matinali alegători sunt persoanele cu vârsta între 56-70 de ani


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *