Principală  —  Ştiri  —  Politic   —   Ce spun liberalii despre incendierea…

Ce spun liberalii despre incendierea sediului PL din Fălești

În după amiaza zilei de miercuri, 27 septembrie 2017, persoane necunoscute au incendiat sediul Partidului Liberal din orașul Fălești, anunță formațiunea politică printr-un comunicat.

Focul, care potrivit liberalilor ar fi fost pus intenționat, a mistuit toate încăperile, distrugând actele, mobilierul și aparatele tehnice (calculator, imprimantă etc.), inclusiv simboluri de stat: drapelul Republicii Moldova și al Uniunii Europene.

„Partidul Liberal condamnă acţiunile de vandalizare a sediului său şi de distrugere a simbolurilor Republicii Moldova și UE exprimând încrederea că organele abilitate vor investiga cu maximă responsabilitate acest caz, iar persoanele vinovate (organizatorii și executorii), vor fi deferite justiţiei”, se spune în comunicatul formațiunii.

Totodată, potrivit comunicatului emis de PL, Inspectoratul de poliție Fălești, afirmă că geamul clădirii a fost spart, iar în interior, făptașii au adunat toate obiectele în mijlocul birourilor și le-au incendiat. 

Liberalii au publicat pe pagina de facebook și câteva imagini video în care se vede fumul dens provocat de incendiu, dar și pagubele provocate de flăcări

https://www.facebook.com/liberalparty.md/videos/1764316536911772/