Șeful MAI cere ridicarea imunității parlamentare a unui deputat PD

Ministrul de Interne, Andrei Năstase susține că i-a trimis o scrisoare procurorului general interimar, Dumitru Robu, prin care i-a cerut acestuia sa înceapă procedurile necesare pentru a-l lipsi de imunitate parlamentară pe deputatul democrat Vladimir Cebotari.

Anunțul a fost făcut de Năstase, ieri, 5 septembrie, în cadrul emisiunii „Puterea a patra” de la N4.

„Să vă dezvălui ceva. Am făcut astăzi o scrisoare și am trimis-o procurorului general. I-am cerut investigarea lui Vladimir Cebotari și începerea procedurilor privind ridicarea imunității parlamentare a acestui individ, pentru implicarea sa în furtul miliardului”, a declarat Năstase.

Dupa declarațiile lui Năstase, astăzi, 6 septembrie, democratul Vladimir Cebotari a venit cu o reacție pe pagina sa de facebook.

„Candidatul” Andrei Năstase este cuprins de călduri electorale si delir politic.

Din păcate, suntem nevoiți să constatăm că Năstase continuă joaca de-a procurorul si polițistul politic, lansând acuzații si amenințări la adresa oponenților politici, […] declarațiile lui Nastase sunt pure invenții, fantezii electorale ale unui om care a intrat în campania electorală pentru alegerile din octombrie ”, a scris Cebotari pe facebook.

Anterior, ministrul MAI, Andrei Năstase a anunțat că mai mulți demnitari ar putea rămâne fără imunitate parlamentară.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *