Principală  —  Ştiri  —  Justiție   —   Șeful MAI cere ridicarea imunității…

Șeful MAI cere ridicarea imunității parlamentare a unui deputat PD

Ministrul de Interne, Andrei Năstase susține că i-a trimis o scrisoare procurorului general interimar, Dumitru Robu, prin care i-a cerut acestuia sa înceapă procedurile necesare pentru a-l lipsi de imunitate parlamentară pe deputatul democrat Vladimir Cebotari.

Anunțul a fost făcut de Năstase, ieri, 5 septembrie, în cadrul emisiunii „Puterea a patra” de la N4.

„Să vă dezvălui ceva. Am făcut astăzi o scrisoare și am trimis-o procurorului general. I-am cerut investigarea lui Vladimir Cebotari și începerea procedurilor privind ridicarea imunității parlamentare a acestui individ, pentru implicarea sa în furtul miliardului”, a declarat Năstase.

Dupa declarațiile lui Năstase, astăzi, 6 septembrie, democratul Vladimir Cebotari a venit cu o reacție pe pagina sa de facebook.

„Candidatul” Andrei Năstase este cuprins de călduri electorale si delir politic.

Din păcate, suntem nevoiți să constatăm că Năstase continuă joaca de-a procurorul si polițistul politic, lansând acuzații si amenințări la adresa oponenților politici, […] declarațiile lui Nastase sunt pure invenții, fantezii electorale ale unui om care a intrat în campania electorală pentru alegerile din octombrie ”, a scris Cebotari pe facebook.

Anterior, ministrul MAI, Andrei Năstase a anunțat că mai mulți demnitari ar putea rămâne fără imunitate parlamentară.