Judecătorii care au decis CONDAMNAREA lui Papuc și Botnari

Ion Pleșca, președintele Curții de Apel (CA) Chișinău și judecătorii Iurie Melinteanu și Iurie Iordan au fost cei care au decis condamnarea generalilor Gheorghe Papuc și Vladimir Botnari la patru ani de închisoare cu executare, respectiv, 2 ani de închisoare cu suspendare.

Ion Pleșca este președintele CA Chișinău din 2011. Înainte de a fi judecător, acesta a fost deputat în Parlamentul R. Moldova pe listele Alianței Moldova Noastră. Interesant este faptul că Pleșca era deputat inclusiv în perioada 7 aprilie 2009.

melinteanuIurie Melinteanau este judecător din 1987, anterior fiind jurist și anchetator.

iordanIurie Iordan este magistrat din 1997. Acesta a studiat în România, la Iași, la Universitatea Alexandru Ioan Cuza.

Amintim că, luni, 19 ianuarie, Gheorghe Papuc și Vladimir Botnari a fost condamnați la patru ani de închisoare cu executare și respectiv 2 ani de închisoare cu suspendare în dosarul 7 aprilie. Pe lângă acest dosar, Gheorghe Popa a mai fost condamat și pentru darea în arendă a unor încăperi ale MAI-ului în favoarea PCRM-ului.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

1 comentariu

  1. Mery

    Frumos general de paie, Papuc!
    Boțât papuc criminal si condamnat pe veci sa rămâi!
    Sa te intinzi ca râma pe uscat, papuce, sa nu zdohnești pana nu vei fi iertat, de cei tineri morti din vin ta, si a celorlalti schiloditi si distrusi moral!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *