Gheorghe Crețu, ultimul cuvânt: Nu am tras niciodată în direcția lui Paciu

Gheorghe Creţu, care şi-a scris pe foaie mai multe gânduri, a spus, în fața instanței, “în ultimul cuvânt” că este nevinovat.

„Am respectat regulile la vânătoare. Nu mi-am schimbat poziţia, aşa cum am fost acuzat. Nu am tras niciodată în direcţia lui Paciu. Nu am tras în el. Totodată, cred că am demonstrat că decesul lui Paciu nu a survenit din împuşcătura mea spre mistreţ. Mi-a fost încălcată prezumţia nevinovăţiei. Primul care a făcut asta a fost Zubco, care a zis că eu am tras, atunci când a sunat la procuratură să anunţe incidentul, deşi pe dosar nu fusese efectuate acţiuni de urmărire penală. Solicit să examinaţi obiectiv. Solicit o sentinţă de achitare”, a spus Creţu, cu voce tremurândă.

Ce alte declarații s-au mai făcut la ultima ședință din dosarul Pădurea Domnească, vedeți AICI.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *