Detalii despre cum a fost posibilă evadarea în această noapte a unui minor din Penitenciarul Goian

UPDATE, ora 20.40: Unde a fost găsit deținutul care a evadat din Penitenciarul nr. 10

Un deținut în vârstă de 16 ani a evadat în această noapte din Penitenciarul nr. 10 Goian, unde se afla fiind condamnat la trei ani de închisoare pentru furt în proporții considerabile.

„La ora 1.00 noaptea, deținutul a îndepărtat gratiile de la blocul locativ și printr-o zonă care se află în proces de reparație a acces pe acoperiș, de unde a reușit să sară peste gardul de protecție”, precizează Oleg Pantea, purtătorul de cuvânt al Administrației Naționale a Penitenciarului (ANP) pentru Ziarul de Gardă.

Potrivit acestuia, dispariția deținutului a fost observată imediat, dar angajații penitenciarului nu au reușit să-l rețină. În prezent, este în desfășurare o anchetă de serviciu în acest caz.

În anunțul ANP se precizează că deținutul se numește Amalani Stanislav, născut la 28.12.2002, și este originar din satul Tănătari, raionul Căușeni. Acesta este condamnat la trei ani de închisoare pentru furt în proporţii considerabile, săvârșit de două sau mai multe persoane.

Sursa: anp.md

Semnalmente:
Bărbat, înălțimea (185-190 cm.), corpolență slabă, umerii lăsați în jos, gâtul lung, culoarea părului negru, fața rotundă, fruntea plată, sprincenele lungi, nasul lung, gura medie, buzele groase, urechile medii.

Îmbrăcămintea:
Maiou/pulover de culoare neagră, pantaloni negri, ghete de culoare închisă.

persoanele care dețin informații despre locul aflării condamnatului sunt îndemnați să apeleze la următoarele numere de telefon: 0(22) 35-08-90; 0(22) 40-97-87; 078777450 sau Serviciul Național Unic pentru Apelurile de Urgență – 112.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *