De ce a fost reținut Anatol Mătăsaru?

Activistul Anatol Matasaru, cel care ieri, 28 ianuarie, a protestat în fața CNA cu pantalonii in vine, in fundul gol pe un vas de WC, consemnând astfel Ziua profesională a procurorului, marcată pe 29 ianuarie, a fost reținut astăzi de angajaţi ai Inspectoratului de Poliție Buiucani.
El a fost ridicat de la domiciliu, fiind escortat la poliție. În aceste clipe, Mătăsaru este reținut într-un birou. Deocamdată nimeni nu a motivat oficial reținerea acestuia. Mătăsaru presupune că s-ar putea ca reținerea sa să aibă legătură și cu protestele care se desfășoară astăzi în fața Procuraturii Generale.
ZdG a încercat să contacteze reprezentanţi ai Poliției Buiucani, pentru a afla motivul oficial al reținerii lui Mătăsaru, dar telefoanele nu răspundeau. La unitatea de gardă s-a invocat ORA MESEI. Ofițerul de gardă a spus că nu ne poate oferi mai multe informații.
Și la serviciul de presă al Inspectoratului General de Poliție telefoanele nu răspund.
Vom reveni.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

2 comentarii

  1. andrei balan

    Matasaru cred ca are unele dereglari psihice, imposibil un om sanatos mintal sa aiba un asemenea comportament.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *