Condamnat pentru furt și șantaj

Un locuitor al raionului Drochia a fost condamnat la 7 ani şi 6 luni închisoare şi amendat cu 30 de mii de lei pentru comiterea infracţiunilor de şantaj şi furt.

Procuratura din Drochia a stabilit că, în august 2014, inculpatul şi-a ameninţat mama, cerându-i să-şi vândă cota de pământ, iar banii să-i transmită lui. Primind refuzul femeii, acesta şi-a agresat mama cu un cuţit de bucătărie, cauzându-i leziuni corporale. Continuând să fie şantajată, victima a vândut cota de teren, iar banii în sumă de 4 mii de lei i-a transmis fiului.

Într-un alt episod, inculpatul a fost învinuit de procurori că, în noiembrie 2013 a pătruns în gospodăria unei consătene, de unde a sustras bunuri în valoare de 2 mii de lei.

Bărbatul, în vârstă de 31 de ani, nu are un loc de muncă, iar anterior a mai comis infracţiuni similare.
Sentinţa este cu drept de atac.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *