A spart geamul unui magazin pentru a lua mâncare și băuturi alcoolice

La 23 martie curent, la miezul nopții, Poliția din Hîncești a fost alertată de către proprietarul unui magazin alimentar din s. Cărpineni care a fost spart de către un hoț.

O echipă de patrulare a reacționat imediat, deplasându-se spre localitatea respectivă. La fața locului, polițiștii au vizualizat înregistrările video de la dispozitivele de supraveghere și au stabilit că fapta a fost comisă de către un tânăr. Acesta a pătruns în interiorul magazinului prin deteriorarea geamului după care a sustras produse alimentare și băuturi alcoolice.

Drept urmare a măsurilor de căutare întreprinse de către agenții de patrulare, în scurt timp, infractorul a fost observat pe o stradelă din sat, fiind reținut și încătușat. Suspectul s-a dovedit a fi un localnic, în vârstă de 20 de ani, care și-a recunoscut fapta. Individul a indicat și locul unde au fost depozitate produsele sustrase din magazin.

În prezent, bărbatul este reținut pentru 72 de ore și se află în Izolatorul de detenție provizorie al Inspectoratului de poliție Hîncești. În privinţa acestuia a fost pornită o cauză penală pentru furt.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *