Principală  —  Ştiri  —  Extern   —   VIDEO/ Primele imagini cu craterul…

VIDEO Primele imagini cu craterul format la prăbușirea dronei militare în Brăila, România. Craterul este vizibil din aer

Craterul format de drona militară căzută joi în Insula Mare, la 8 kilometri de Brăila, are un diametru de aproximativ 4 metri, fiind vizibil din aer, conform presei din România.

Publicația debraila.ro a difuzat imagini cu locul prăbușirii dronei, iar, conform informațiilor, craterul format are un diametru de aproximativ 4 metri.

Armata face căutări în zonă după ce mai mulți localnici au reclamat zgomote ciudate și au pus la dispoziție imagini care ar putea indica prăbușirea unei drone, posibil militare, în zonă.

Nu mai puțin de 3 drone rusești au căzut în România în 10 zile în septembrie 2023, ultima fiind descoperită pe 13 septembrie între satele Nufăru și Victoria din comuna Nufăru, județul Tulcea.

Primele două cazuri de resturi de dronă găsite pe teritoriul românesc au fost lângă localitatea Plauru, aflată practic pe graniță, însă Nufăru și Victoria sunt mult mai departe de frontieră.

În niciunul din cele trei cazuri anterioare, radarele României nu au detectat nimic.