Principală  —  Ştiri  —  Extern   —   VIDEO/ Mesajul transmis de Zelensky…

VIDEO Mesajul transmis de Zelensky pentru jurnalista care a intrat în emisie directă, la postul public TV din Rusia, Pervîi Kanal, cu un mesaj anti război

Președintele ucrainean Volodimir Zelensky a transmis marți, 15 martie, un mesaj de mulțumire jurnalistei Marina Ovsyannikova reținută luni seara, 14 martie, pentru că a intrat în emisie în direct, la postul public TV din Rusia, Pervîi Kanal, cu un mesaj anti război.

Într-un mesaj video, președintele ucrainean a mulțumit rușilor care „nu încetează să transmită adevărul” și i-a mulțumit jurnalistei de la postul public de televiziune din Rusia, care a intrat în cadru cu un mesaj împotriva invaziei ordonate de președintele rus Vladimir Putin, dar şi a canalului TV.

„Le mulțumesc acelor ruși care nu încetează să încerce să transmită adevărul, care luptă împotriva dezinformării și spun fapte reale prietenilor și familiilor lor. Îi mulțumesc personal acelei femei care a intrat în studioul Pervîi Kanal cu un afiș împotriva războiului. Le mulțumesc celor cărora nu le este frică să protesteze. Până ce țara voastră nu a fost transformată în Coreea de Nord trebuie să luptați”, a declarat Zelensky.

După mai bine de 12 ore în care avocații nu au știut nimic de ea, jurnalista Marina Ovsyannikova reținută luni seara, 14 martie, pentru că a intrat în emisie în direct, la postul public TV din Rusia, Pervîi Kanal, c

Jurnalista postului tv Pervîi Kanal din Rusia a fost reținută după ce a intrat în cadru unei emisiuni de știri în direct, purtând o pancartă pe care scria „Nu războiului”.