Principală  —  Ştiri  —  Extern   —   Ministerul Apărării din Ucraina anunță:…

Ministerul Apărării din Ucraina anunță: Peste o mie de soldați ruși au fost uciși. „Mamele soldaților ruși și-au trimis fiii la moarte sigură”

Peste o mie de soldați ruși au decedat în urma invaziei din Ucraina, anunță Ministerul Apărării din Ucraina într-un comunicat de presă publicat vineri, 25 februarie, la ora 14.30. Instituția susține că acesta ar fi cel mai mare număr de morți înregistrat de Rusia vreodată în cadrul unui conflict militar pe care l-a inițiat.

„Mamele soldaților ruși și-au trimis fiii la moarte sigură, pentru că Forțele Armate ale Ucrainei se apără ferm și vor apăra pământul lor de ocupanți. Crede în Forțele Armate ale Ucrainei”, se spune în comunicatul Ministerului Apărării.

Comunicatul Ministerului Apărării a venit la scurt timp după ce s-a anunțat că populația civilă din Kiev este înarmată să facă față soldaților ruși care intră în capitala Ucrainei. Totodată, președintele Zelensky a făcut apel la pace și i-a cerut președintelui rus, Vladimir Putin să se așeze la masa de negocieri.

LIVE TEXT/ Război în Ucraina. Trupele ruse au atacat o grădiniță din regiunea Sumi: mai mulți copii au fost grav răniți